در صنعت به تمامی سنگ های آهکی و یا دولومیتی که قابل صیقل باشند مرمریت گفته میشود، هرچند که آن ها اصلا دگرگون نشده باشند. مرمریت یک اصطلاح تجاری بوده و تقریباً خاص ایران است، و در فهرست واژگان سنگ شناسی هیچ جایگاهی ندارد. در متون علمی مرمر و مرمریت در یک گروه به نام ماربل marble قرار گرفتهاند.
سطح صیقلی، جلای کم نظیر، استحکام و مقاومت بالا و رنگ و طرح متنوع باعث شده است که این نوع سنگ یکی از پرمتقاضیترین سنگهای صادراتی و جزو سنگهای لوکس ساختمانی به شمار آید و به راحتی در کنار دکوراسیون داخلی ساختمانها و مراکز تجاری جلوه زیبایی به نمای ساختمان میدهد.
شرکت آتی سنگ آرا تا کنون اقدام به فرآوری چند سنگ مرمریت خاص و زیبا کرده است که در ادامه ابتدا آنها را معرفی خواهیم کرد و سپس به صورت کامل در مورد سنگ های مرمریت، ویژگی های آنها، مزایا و معایب و … توضیح خواهیم داد.
سنگ مرمریت سیلک امپرادور یا پرشین سیلک از زیباترین سنگهای گروه مرمریت است که در ایران فراوری و عرضه میگردد. سیلک امپرادور به تازگی روانه بازار سنگ شده است و به خاطر بافت و رنگ منحصربهفرد و کیفیت بالا خیلی سریعتر از آنچه پیشبینی میشده در بازارهای داخلی و خارجی جای خود را باز کرده و بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.
سیلک امپرادور دارای زمینه خاکستری رنگ است که به اشتباه طوسی شناخته شده است که با وجود هالههای ابری و خطهای سفید زیبایی خاصی به این سنگ بخشیده است. استخراج سیلک امپرادور از معدن بیات نیریز صورت میگیرد که در سال گذشته بخش اعظمی از آن به صورت کوپ صادر میشد و مقدار کمتری از آن در ایران فراوری میگردید و نسبت به دیگر سنگهای مرمریت کمتر در دسترس بوده است که خوشبختانه گروه آتی سنگ درصدد رفع محدودیت فراوری سیلک امپرادور بر آمده و با دارا بودن مجموعههای بزرگ فراوری سنگ مانند مجتمع بلکوه و پارسیان با تولید ماهیانه 50 هزار متر مربع به صورت اسلب و تایل از این سنگ با ارزش نیاز مشتریان عزیز را مرتفع ساخته است.
در فراوری سنگ یکدست بودن سطح آن نقش مهمی در ارزشگذاری سنگهای ساختمانی دارد. هرچه سنگ یکدستتر، ارزش و مشتری آن بیشتر است این ویژگی طور طبیعی در دل سنگ سیلک امپرادور نهفته شده است که باعث شده به راحتی و با اطمینان کامل بتوانیم این سنگ را برای ایجاد دکوراسیون به راحتی در اولویت قرار دهیم.
سیلک امپرادور بیات با دارا بودن تم خاکستری خود قابلیت ترکیب با سنگهای مکمل با رنگهای متمایز را دارد. از این سنگ در انواع طرحها و پلانهای متفاوت مسکونی وتجاری میتوان استفاده کرد. سیلک امپرادور مانند بقیه سنگهای گروه مرمریت برای نمای بیرون پیشنهاد نمیشود ولی میتوان از آن در تمامی دکوراسیونهای داخلی از آشپزخانه تا سنگفرش هال و پذیرایی، لابی هتلها، تالارهای پذیرایی و هر مکانی که مستقیم با نور آفتاب و شرایط جوی در تماس نباشد قابل استفاده است.
نکات نگهداری مرمریت سیلک امپرادور
مرمریت سیلک امپرادور دارای نکات قوتی مانند ظاهر زیبا و شیک، مقاومت سایشی خوب، سابپذیری فوق العاده و جذب آب پایینی نسبت به دیگر مرمریتها دارد ولی چون از خانواده مرمریتها است نیاز به رعایت نکاتی برای نگهداری هستند.
سنگ های مرمریت اکثرا در برابر خط و خشهای سطحی مقاومت بالایی ندارند که سیلک امپرادور نیز از این قاعده مستثنی نیست به همین جهت از قرار دادن و کشیدن اجسام سخت بر روی آن ها باید خودداری کنید.
در نظافت سنگ دقت کافی داشته باشید که از مواد شوینده اسیدی به هیچ وجه استفاده نکنید یا اگر به هر دلیلی مجبور به استفاده شدید سریع با آب فراوان آن مکان را بشویید.
در صورت استفاده از سنگ امپرادور یا پرشین سیلک در کف پس از گذشت اگر شاهد کمتر شدن میزان شفافیت سنگ خواهیم شدید آن زمان با استفاده از دستگاه ساب زن دستی سنگ مانند روز اول خواهد شد.
(البته گروه آتی سنگ در فراوری سنگهای تولیدی از اپوکسی بسیار با کیفیت استفاده میکند که این به خودی خود نگرانی شما در این موضوع را برطرف خواهد کرد.)
گروه آتیسنگ تنها تولیدکننده سیلک امپرادور بیات در ایران است که با تولید ماهیانه بیش از 50 هزار مترمربع از بزرگترین تولید کنندگان سنگ ساختمانی ایران به شمار میآید. در حال حاضر کمتر مجمتع تولید سنگی در ایران قدرت تولید این حجم عظیم از سنگ با کیفیت را دارا است. حدود 80 درصد از تولیدات گروه آتیسنگ مرمریت سیلک امپرادور است و 20 درصد باقی مانده مربوط به تولید سنگهای زیبایی چون کریستال مارون(چینی مارون)، کریستال کانو، آتیبراون(مرمریت قهوهای) و کویر سبز است.
قیمت سنگ سیلک امپرادورشما عزیزان میتوانید برای سفارش خود و استعلام قیمت با همکاران ما تماس حاصل فرمایید.
تصمیم به ایجاد مجموعه ای تولیدی در موضوع فراوری و تولید سنگ های ساختمانی با نگرشی متفاوت و شعار «یک قدم جلوتر» که بعدها «آتی سنگ آرا» نامیده شد در «شهریور۹۵» گرفته شد. وجودمعدن باقرآباد (بیات) به عنوان بزرگترین معدن خاکستری و دارنده مرغوبترین مرمریت خاکستری در دنیا موسوم به «سیلک امپرادور» یا «پرشین سیلک»، عدم تولید باکیفیت، عدم وجود شبکه توزیع مناسب، استقبال گسترده سازندگان و معماران، بخشی از دلایل تاسیس آتی سنگ آرا بود.